fbpx
Kökörcsin, Hahnenfußgewächs, Virágzás, Kivirul, Virág

Minden ember jónak születik…

…mégis mire felnő, valamiért úgy tesz mintha elromlott volna, pedig belül a lelke mélyén még mindig jó, és vágyik a szeretetre.

Mindannyian szeretünk szeretve lenni és ez természetes. Sajnos a világ vagy a média azt sugallja, hogy aki “lelkis” meg érzelmes az gyenge és nevetséges. Pedig ők is vágynak a tiszta érzéseken alapuló kapcsolatokra.

Egyre többen vagyunk akik felismertük újra a szeretet megértés megbocsátás pozitív hatásait az életünk minden területén.

Sokkal szívesebben tartunk kapcsolatot olyan emberekkel akik fel vannak vértezve a pozitív életszemlélet minden kincsével. Szeretettel, együttérzéssel közelednek embertársaikhoz.

Pedig nekik is vannak nehéz időszakaik az életükben, volt nehéz gyerekkoruk, hűtlen társuk, elhunyt családtaguk. Mégis megtalálják azt, hogy hogyan tudnak kijönni a nehéz helyzetükből.

Hogyan is csinálják?

Úgy, hogy meg keresik és meglátják a környezetükben lévő szép dolgokat. Tudnak örülni egy mosolynak, egy kedves szónak, nyíló virágnak, szép versnek, filmnek. Keresik a szépséget, jóságot, nem panaszkodnak, mivel tudják, hogy figyelmüket kizárólag arra akarják irányítani ami lelküknek, szívüknek kellemes.

Élményeket gyűjtenek, nem pedig anyagi dolgokat, amik csak ideig óráig adnak megnyugvást. Nagyra értékelnek egy kirándulást, egy szál virágot, egy ölelést, egy nyaralást ami melegséggel árassza el lelküket.

Azt mondják, életünk végeztével csak az élményeinket visszük magunkkal. Ha sok jó, és szép emlékünk van, a túloldalon is nyugodtabbak leszünk s nem a pokolba kerülünk, hanem a mennyországba. Nem tudom mi ebből az igazság, de az biztos, hogy itt a földi életünkben is csak úgy lehetünk boldogok, ha a pozitív életszemléletet alakítjuk ki magunkban.

Tehát én azt javaslom mindenkinek, amit magam is gyakorlok már jó ideje, hogy keressük a jó lélekemelő gondolatokat, érzéseket, élményeket, mert ezzel tudjuk táplálni lelkünket, aki ezáltal jobban érzi majd magát a testünkben. Nem betegszünk meg, nem leszünk depressziósak, stresszesek és még az akadályokat is könnyebben vesszük.

Ebben tud neked segítséget nyújtani ez a videó: https://www.stresszkezelesotthon.com/

Használd naponta amennyiszer csak tudod, hogy minél előbb pozitív életszemléletet tudj kialakítani magadban, lelkedet kedves gondolatokkal tudd táplálni.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük