fbpx

Talán te is észrevetted már, hogy van két ember, akik egészen közel élnek egymáshoz, mégis az egyik sivár életet él, a másiknak pedig telve van az élete csodálatos történésekkel.

Vajon mi lehet az oka ennek a feltűnő jelenségnek?

Az egyik állandóan siránkozik, dühöng, panaszkodik, mindenkit hibáztat a sanyarú sorsáért.

A másik derűs, nem panaszkodik, nem haragszik senkire. Tudja ő maga teremti meg saját valóságát.

Azért nem engedi be életébe a haragot, mert nagyon jól tudja, hogy elsősorban saját lelkében, belsőjében kellene megfoganni ennek a lassan ölő méregnek, ahhoz hogy másokra ki tudja sugározni. Márpedig mivel tudatos, ezt nem fogja megtenni, mert önmagát nem akarja mérgezni semmilyen lelki méreggel.

Gondolkodj egy kicsit! Csak azt tudod kisugározni magadból, ami benned van! 

Érted már? Ezért fontos, hogy te magad jól legyél, derűs, pozitív életszemléletű, mert ezzel önmagadat segíted és elkerülöd a stresszes helyzeteket a stresszes embereket.

Aki haragos, negatív, kötekedő, stresszes az nem kedveli a derűs embereket. Nem tud velük azonosulni, nem érzi jól magát, hiszen nem tud panaszkodni, szitkozódni ott ahol béke van a lélekben.

Ezek az emberek mérgezik magukat, mert mint mondtam, csak azt tudják kiadni magukból ami bennük van. Jelen esetben mérget. Ezek az emberek sokkal hamarabb öregszenek, betegesek, nincs jövőképük, és imádnak veszekedéseket szítani, pletykálkodni.

Lassan, de biztosan haladnak a szakadék felé. Életük egy sivár romhalmaz.

Ezért irigylik azokat akiknek szép a környezetük, boldogok, példás családi életet élnek, megbecsült munka helyük van, képesek takarékoskodni, nem hódolnak be a média sugalatainak, tartós barátságokat képesek ápolni, nyaralni mennek stb.

A szóban benne van a lényeg: “Gyűl”- ölet!! Amikor “gyű”-lemlik a harag a szervezetedben a gondolataidban, az “ölet”!! Nem másik emberben, hanem benned! Nem tudnál gyűlölni mást, ha nem lenne benned ez a méreg!!! Kell ez neked???

Gyűlölj csak nyugodtan másokat, mégis te fogsz beteg  lenni. Mert aki tudatos, arra nem fognak hatni a szitkaid.

 Ha pedig olyan embert találsz aki viszonozza a gyűlöletedet akkor mid ketten stresszesek, betegek lesztek. Érted már??

Egymást gyűl-ölitek!!! Ebből nincs kiút. Sajnálom.

Mielőtt saját magad életét keserítenéd meg a haraggal és gyűlölettel, kérlek gondolkozz el a fenti dolgokon! A megértésben sokat tud segíteni neked, ha megnézed esténként a kristályvízió illata című filmemet. Csak akkor ha szeretnél stresszmentesen élni, és új nézőpontokat kialakítani az életedben


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük